Allround dj’s en thema dj’s

Met al onze kennis, ervaring en GROOT (dj)netwerk kunnen wij u zowel allround dj’s als thema dj’s aanbieden.

Enkele dj’s uit ons bestand, dit is slechts een kleine greep. Elke dj is bij ons te boeken, van lokale held tot (inter)nationale bekendheid!

Dj Cor Uzeel a.k.a Dj KoR

DJ Cor Uzeel, alias DJKor. Cor is een veel gevraagde dj, die bekend werd bij het grote publiek door zijn maandelijkse swingavonden in De Orangerie. Ook draait hij regelmatig in club 013 in Tilburg, op radio 3fm, op festivals en bij Thirty Dancing Nijmegen. Zijn handelsmerk is dat hij iedereen aan het dansen krijgt. Zelfs de meest doorgewinterde barhanger is niet bestand tegen zijn beats. Deze top-DJ zorgt dat u bezoekers dansend en met rode wangen het feest verlaten.

DJ Erik de Gast

Begonnen met dj’en op 17-jarige leeftijd tijdens verjaardagsfeestjes en tuinpartijen. Als lid van de feestcommissie binnen zijn opleiding raakte hij betrokken bij de muziek in grotere kroegen en discotheken. Na zijn studie,kwam Erik via-via in een café in Den Bosch terecht. De sfeer en de reactie van het publiek op de muziek was voor hem iets wat hij niet meer kon loslaten. Zo kwam het dat Erik ook in andere zaken in Den Bosch ging draaien, en fulltime de job ging uitoefenen. Na een paar jaar kwam ook het buitenland kijken en dat was een mooie voortzetting van zijn carrière. Naast vele café’s en discotheken draait hij tegenwoordig ook veel tijdens modeshows en -evenementen, bruiloften en bedrijfsfeesten. Het genre wat Erik beheerst is heel breed: 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, hededaagse top 40, R&B, House, Hip hop, rock, après ski, nederlandstalig, alles is mogelijk!

Ook is Erik samen met saxofoniste onder de naam Johnny Carvalho te boeken, zij het alleen jazzy soulfull house.

Dj BaZ (Bas Berden)

Zoals vele DJ’s begon BaZ in de jaren negentig met het draaien in cafe’s en discotheken. In die tijd ontwikkelde hij ook zijn voorliefde voor soulfull funky ( house ) muziek. Inmiddels is hij een graag gehoorde DJ in Nederland. De Winkel van Sinkel in Utrecht, Caprice in Den Bosch, de Compagnie in Nijmegen en verschillende andere clubs in Nederland maken graag gebruik van zijn swingende optredens. In het buitenland was hij onder andere te gast bij Hed Kandi en Ministry of Sound. BaZ staat bekend om zijn “feelgood” stijl, mede door het geregelde samenspel met Percussionisten, Saxofonisten en andere live-muzikanten. Ritmo Intacto is een van de live-acts waar BaZ mee optreed. Zijn house-sets zijn goed opgebouwd, opzwepend en nemen je mee van de ene naar de andere climax!

Dj JP (Jean Paul Vis)

 

JP played in clubs and on many occasions, mainly in the Netherlands…First Modern Dance Parties-Amsterdam, ID&T Radio, Limburg Love Parade, World Center Kleve-Germany, Effenaar-Eindhoven, Carte Blanche-Weert, Key West-Asten, Axis-Gemert, Mondial-Beek, Flashback-Weert, Delicious-Uden, Zenith-Venray and many more…
His music style covers everything from groovy up to elektro and techno house music, as long as it contains the right vibe.
Specialized in 80’s & 90’s dance classics.There’s not a problem that JP can’t fix…cause he can do it…IN THE MIX…!!!

JP played in clubs and on many occasions, mainly in the Netherlands…First Modern Dance Parties-Amsterdam, ID&T Radio, Limburg Love Parade, World Center Kleve-Germany, Effenaar-Eindhoven, Carte Blanche-Weert, Key West-Asten, Axis-Gemert, Mondial-Beek, Flashback-Weert, Delicious-Uden, Zenith-Venray and many more…His music style covers everything from groovy up to elektro and techno house music, as long as it contains the right vibe.Specialized in 80’s & 90’s dance classics.There’s not a problem that JP can’t fix…cause he can do it…IN THE MIX…!!!

Dj Jacco (Jacco Niesten)

DJ Jacco draait allerlei soorten dans-platen door elkaar. Van dance-classics tot hedendaagse house. Met zijn stijl van draaien gaat binnen de kortste keren het dak er letterlijk af. DJ Jacco draait regelmatig bij de Compagnie te Nijmegen en verder door het hele land.

  • DJ Rent

    DjRent is gespecialiseerd in het verhuren van dj’s, licht, geluid en decoratie. We hebben door de jaren heen vele dj’s, (live)artiesten en locaties leren kennen die wij in kunnen zetten om uw feest tot een succes te maken.
    Naast invulling van uw feest of evenement kunt u ook bij ons terecht voor complete concepten.